З А  Н А С

„Хаус Концепт“ ООД е нова българска компания, създадена с идеята да предостави на клиенти с вкус към уникалното опита и уменията на своите основатели.

Част от съдружниците, чрез дружеството Грийн Пауър участват в изграждането на множество обекти в областта на възобновяемата енергия. Наши по-известни възложители са Самсунг Корея, Або Винд Германия, Ефасек Португалия, Ромфарм Къмпани и др.

Опитът ни в сегмента на луксозното жилищно строителство е натрупан чрез реализацията на инвестиционни проекти в Германия и на българското Черноморие, свързани както с нови, така и със стари жилищни сгради, в това число и паметници на културата.

Знанията и опита, придобити по време на досегашната ни дейност, ще приложим и в София, чрез нашия първи, но не и единствен премиум проект – Вила Лозенец.

Качество, коректност, креативност, стриктно спазване и надхвърляне на стандартите са част от елементите, които взискателните ни клиенти заслужават, а наше задължение е да им ги предоставим.

Компанията не допуска компромис в областта на технологиите, материалите и суровините – там, където това е пожелателно, при нас е закон.

Отговорността ни е да предадем на клиента дом на атрактивна локация, изпълнен по най-високите стандарти в сектора, който предоставя екологична и функционална среда за своите обитатели, съчетава уюта и романтиката с модерното.